Like:

TeGekGebak

 facebook-Te-Gek-Gebak

  

 

Vorige

Algemene voorwaarden

1. Algemeen
1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aangeboden producten en diensten die tot stand komen met TeGekGebak, gevestigd te Melick, gemeente Roerdalen. Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 59864184.

1.2 Door een bestelling te doen via internet of per mail gaat u een overeenkomst aan met TeGekGebak en geeft u te kennen dat u akkoord gaat met de algemene voorwaarden. TeGekGebak heeft het recht om de voorwaarden ten alle tijde te wijzigen.

2. Bestellingen
2.1 Een taart kan bij voorkeur besteld worden via telefoon of per email. TeGekGebak streeft ernaar binnen 1 werkdag de email te beantwoorden. TeGekGebak is niet verantwoordelijk voor communicatie en leveringsproblemen die voorvloeien uit niet correct doorgegeven gegevens. Een telefonische bestelling wordt ten alle tijden per email bevestigd.

2.2 Om teleurstellingen te voorkomen kunt u de taart zo vroeg mogelijk bestellen.

2.3 Voor bruidstaarten en taarten voor meer dan 40 personen dient een aanbetaling te worden gedaan van 50% van het totaalbedrag. Voor workshops en kinderfeestjes geldt een aanbetaling van 25% van het totaalbedrag.

2.4 De taarten dienen afgehaald te worden in Melick. Gebak kan ook op locatie bezorgd worden. Er wordt een vergoeding berekend van € 0,33 per gereden kilometer. Het aantal kilometers wordt naar boven afgerond tot hele kilometers.

2.5 Voor het gebruik van een cupcake- of taartenstandaard wordt een borg gerekend. In overleg wordt een exacte datum afgesproken wanneer deze geretourneerd wordt. Verkeerd deze bij teruggave niet in goede staat, is TeGekGebak genoodzaakt de borg hiervoor gedeeltelijk of volledig te innen. Het gebruik van een standaard is de eerste 3 dagen gratis. Voor elk daarop volgende week wordt € 7,50 in rekening gebracht. De taartstandaard dient schoon geretourneerd te worden.

2.6 Een bestelling van een taart of workshop is pas definitief na het ontvangen van de aanbetaling.

3. Prijzen

3.1 Alle prijzen en tarieven genoemd op deze site en in uw offertes zijn in euro en
inclusief btw, tenzij anders vermeld.

3.2 Prijzen zijn onder voorbehoud van zetfouten en wijzigingen.

3.3 Genoemde taart prijzen zijn inclusief 2 lagen vulling naar keuze en eenvoudige decoratie. Voor boetseerwerk en eetbare prints wordt een meerprijs berekend.

4. Betaling

4.1 U kunt u taartopdracht contant betalen bij het afhalen van de taart bij TeGekGebak op de overeengekomen datum en tijd. TeGekGebak beschikt niet over pinapparatuur. De taartopdrachten worden pas meegegeven nadat de betaling voldaan is.
4.2 Voor bruidstaarten en taarten voor meer dan 50 personen wordt een aanbetaling gevraagd. Zie artikel 2.3

4.3 Bruidstaarten dienen 2 weken voor de afleverdatum geheel betaald te zijn.

4.4 Het restbedrag van een workshop kan betaald worden bij aanvang op locatie.

5. Annuleren van taartopdrachten
5.1 Annuleren door opdrachtgever: Taartopdrachten kunnen tot 14 dagen voor de afhaaldag kosteloos worden geannuleerd. Bij annulering tussen 14 en 8 dagen voor de afhaaldag wordt 50% van de aanbetaling teruggestort. Bij annulering tussen 7 en 3 dagen voor de afhaaldag wordt 25% van de aanbetaling teruggestort. Bij annulering tot 2 dagen voor de afhaaldag vervalt helaas het recht op terugbetaling van de aanbetaling.

5.2. Annuleren door TeGekGebak: TeGekGebak is een eenmanszaak en behoudt zich het recht voor om bij ziekte, letsel of zwaarwegende omstandigheden de opdracht te annuleren. Uiteraard zal TeGekGebak haar uiterste best doen een passende oplossing te bieden. In overleg wordt gekeken of een collega in de regio de opdracht kan overnemen.

6. De taarten

6.1 Alle taarten zijn handgemaakt. Hierdoor kan het zijn dat de taart iets afwijkt van het origineel ontwerp. Dit geeft geen recht op restitutie of de verplichting van afname. Doordat het handwerk is zal een taart nooit perfect symmetrisch zijn.

6.2 Iedereen heeft recht op een unieke taart. Om deze reden maakt TeGekGebak nooit 2 maal precies dezelfde taart of exacte kopieën van een collega bakker. Een foto ter inspiratie mag worden aangedragen.

7. Workshops en kinderfeestjes
7.1 Een workshop of kinderfeestje is aan te vragen via telefoon of per email. TeGekGebak streeft ernaar binnen 1 werkdag de email te beantwoorden. Een workshop wordt gegeven voor minimaal 2 en maximaal 8 personen, tenzij anders is overeen gekomen. Een kinderfeestje wordt gegeven voor minimaal 6 en maximaal 10 kinderen. In overleg wordt de datum voor de workshop/kinderfeestje gepland. Houdt er rekening mee dat de tijdsduur hiervan kan uitlopen. TeGekGebak geeft ook workshops/kinderfeestjes op locatie. Een voorwaarde is wel dat er voldoende werkruimte moet zijn voor het aantal deelnemers en de locatie dient i.v.m. de hygiëne schoon te zijn. Huisdieren zijn toegestaan mits zij de workshop/kinderfeestje niet zullen verstoren. Voor workshops/kinderfeestjes buiten Melick wordt een reiskostenvergoeding van € 0,33 per gereden kilometer berekend. Het aantal kilometer wordt naar boven afgerond tot hele kilometers.  

7.2 De deelname is na aanmelding en aanbetaling definitief. Een workshop/kinderfeestje kan tot 2 weken voor de datum kosteloos worden geannuleerd. Bij annulering tussen 14 en 8 dagen voor aanvang wordt 75% van de aanbetaling teruggestort. Bij annulering tussen 7 en 4 dagen voor de afhaaldag wordt 50% van de aanbetaling teruggestort. Bij annulering tot 3 dagen voor de afhaaldag vervalt helaas het recht op terugbetaling van de aanbetaling.

7.3 TeGekGebak behoudt zich het recht voor om bij ziekte, letsel of zwaarwegende omstandigheden de workshop/kinderfeestje te annuleren. TeGekGebak haar uiterste best doen een passende oplossing te bieden.

8. Aansprakelijkheid

8.1 TeGekGebak is niet aansprakelijk voor enige schade, letselschade (bijvoorbeeld als gevolg van een allergische reactie) en schade aan goederen.

8.2 Indien u een product bestelt dient u een allergie schriftelijk kenbaar te maken.

9. Klachten

9.1 Bent u niet tevreden over de taart dan dient u dit direct bij afhalen kenbaar te maken, niet achteraf. TeGekGebak is niet verantwoordelijk voor de invloed op het product van de vervoer- en bewaarcondities uwerzijds.

9.2 Klachten over de workshop dient u tijdens of direct na de workshop kenbaar te maken. Hierover kan naderhand niet meer worden gereclameerd.

10. Privacy

10.1 TeGekGebak respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en gaat zorgvuldig met uw gegevens om. De gevraagde gegevens worden gebruikt om de bestellingen zo zorgvuldig mogelijk te laten verlopen. Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt.

TeGekGebak behoudt zich het recht voor ten alle tijde de voorwaarden te wijzigen.

Vorige

Silvia Bosmans-Neijnens - Peysstraat 89 - 6074 HM - Melick -Roerdalen - 0475 535859 - 06 42521610