Like:

TeGekGebak

 facebook-Te-Gek-Gebak

  

 

TAARTEN!

Ik maak de taarten van luchtig biscuitdeeg (zowel naturel als chocolade biscuitdeeg) en ik vul ze het liefst met een lekkere bavarois. Na jaren ervaring blijkt dat de luchtige biscuitdeeg met een bavaroisvulling in combinatie met de zoetigheid van de fondant een heerlijk eindresultaat heeft!

In de taart komen dan 2 lagen vulling en de taart wordt uiteindelijk afgesmeerd met een heerlijke luchtige crème aangepast aan de smaak van de vulling.

De meest gevraagde vullingen zijn: aardbeienbavarois, frambozenbavarois, bosvruchtenbavarois, kersenbavarois, bananenbavarois, mangobavarois, citroen-/limoenbavarois en chocoladebavarois. Natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijkheden qua smaak vulling. Een heerlijke variant is de chocolade biscuitdeeg geveuld met chocoladebavarois en kersen! 

De afwerking van de taart is fondant.

Fondant bestaat bijna volledig uit suiker en daardoor vindt iedereen deze bekleding heerlijk!

Mocht je graag een taart door mij gemaakt willen hebben, dan zou ik zeggen: kijk eens lekker rond op mijn site, er staat vast wel een taart tussen die je mooi vindt. Mocht je zelf een idee hebben of een combinatie van verschillende taarten leuk vinden, neem dan gerust contact met mij op en dan komen we zeker tot een mooi eindresultaat!

Wacht niet te lang met bestellen! Voor taarten die binnen 48 uur gemaakt moeten worden tel ik een meerprijs. Meer informatie over prijzen vind je onder "prijzen" op mijn site.

Veel kijkplezier!!

BIJZONDERE TAARTEN!

Als je erover denkt om uw bruidstaart bij mij te bestellen, is het ook mogelijk om
eerst een afspraak te maken voor een “bruidsproeverij”. Deze proeverij geeft je de gelegenheid om diverse smaken vulling te proeven en samen voorbeelden van bruidstaarten te bekijken. Tijdens de bruidsproeverij kunnen wij samen bespreken hoe de taart uiteindelijk gemaakt gaat worden.

IMG 0524

 

De kosten van de proeverij staan vermeld onder "prijzen" op mijn site.

Mochten er nog vragen zijn neem dan gerust contact met mij op!

 

Silvia Bosmans-Neijnens - Peysstraat 89 - 6074 HM - Melick -Roerdalen - 0475 535859 - 06 42521610